SEO Halmstad

Låt inte dina konkurrenter ta över Google-resultaten – Vi hjälper dig från Halmstad att SEO-optimera din hemsida så att du inte går miste om värdefull trafik!

Varför ska du jobba med SEO?

GVO Media specialiserar oss på att hjälpa ditt företag att förbättra din närvaro online med hjälp av effektiva SEO-strategier. Statistiken visar att majoriteten av all aktivitet på internet börjar med en sökning på Google. Företag som aktivt arbetar med SEO genererar fyra gånger mer trafik till sina webbplatser än de som inte gör det. Detta är en av många anledningar varför det är extremt viktigt att ha en tydlig och stark SEO-strategi.

Optimera din webbplats - En framgångsrik allians

I den digitala världen är det viktigt att optimera sin webbplats för att locka fler besökare. Genom att skapa en webbplats som Google gillar, ökar chanserna att synas högt upp i sökresultaten. Det är ingen enkel uppgift, då konkurrensen är intensiv. Men genom att kombinera vår tekniska expertis med din kunskap om dina drömkunder kan vi tillsammans ta din webbplats till nya höjder och öka din besöksstatistik avsevärt.

Halmstad-sökningar per månad

Varje månad görs det cirka 1 023 950 Googlingar relaterade till Halmstad. Om ditt företag inte syns i dessa sökresultat går du miste om en betydande mängd potentiella kunder. Just nu leker din hemsida kurragömma. Ditt företag gömmer sig när potentiella kunder söker efter er. Dyker ni inte upp i deras sökresultat är leken över innan den ens har börjat!
0
0

Arbeta med en transparent SEO-byrå från Halmstad

GVO är experter på SEO och använder de senaste och mest effektiva strategierna för att optimera din webbplats och se till att du rankar högt på sökmotorer som Google. Transparens är en grundpelare inom GVO och vi arbetar väldigt tätt tillsammans med våra partners för att förstå deras behov och skapa en skräddarsydd SEO-strategi som passar just deras företag och bransch.

Vi erbjuder en rad olika delar inom sökmotoroptimering, i de fall du enbart behöver hjälp med specifika delar. Allt från OnPage, OffPage och Content. Vi hjälper även till med att ta fram grymma AI-texter för din webbplats. I slutändan vill vi se till att din webbplats har de bästa möjliga förutsättningarna för att ranka högre än dina konkurrenter på Google. Allt utifrån dina önskemål.

Vi arbetar också med löpande länkbygge och outreach-arbete för att prioritera starka länkar till din webbplats. Genom att aktivt arbeta med länkar till din webbplats kan vi säkra dess ranking och ett stabilt trafikflöde. Vi ger dig som partner regelbundna rapporter och analyser som visar hur webbplatsen presterar på sökmotorer och vår SEO-strategi hjälpt.

Ingen minns en fegis, och ingen minns ett företag på sida 2

Hur ser ett SEO-samarbete ut med oss?

Inledande möte
Vi börjar med att prata om din hemsidas potential. Vad är viktigast för dig? Vilka sökord och mål har du? Genom att lyssna noga kan vi skapa en strategi som är helt skräddarsydd för att förbättra just din hemsidas SEO.

Sökordsanalys
Vi djupdyker bland alla sökord i din bransch för att hitta de allra bästa för dig. Vi kollar vilka sökord som dina konkurrenter arbetar med och identifierar de mest värdefulla sökorden som sätter din hemsida på kartan!

Actionplan
Nu är det dags att lägga upp en plan för hur vi ska nå våra mål. Vi skriver ner vilka åtgärder vi ska ta till för att förbättra din hemsida och boosta din synlighet på sökmotorer. Du kommer också få en tydlig lista på vad du kan förvänta dig av oss och vad vi vill att du bör hålla ett extra öga på.

Arbete & kontakt
Nu är det dags för oss att sätta igång med jobbet! Vi arbetar ständigt enligt vår actionplan och har regelbundna avstämningar med dig. Vi vill hålla dig uppdaterad om hur arbetet går och eventuellt diskutera nya tankar och idéer. Det är genom samarbete och kommunikation som vi kan nå de bästa resultaten tillsammans!

SEO-lexikon

Det finns många begrepp som slängs runt när folk pratar om SEO men vad betyder dessa på svenska?

On-page SEO handlar om att förbättra innehållet på din webbplats så att den blir mer relevant och lättillgänglig i sökmotorernas ögon (Exempelvis Google). Detta görs genom att SEO-optimera rubriker, texter, webbplatsens struktur och övrigt innehåll som finns på din webbplats.

Läs mer om on-page SEO här.

Off-page SEO handlar om att göra en webbsida mer trovärdig och öka trafik genom att andra webbsidor länkar till den. En del av off-page arbetet handlar också om att hålla koll på vilka webbsidor som länkar till dig, kom ihåg att alla länkar från externa webbplatser inte är bra länkar. I vissa fall kan din webbplats till och med ta skada på grund av länkar från “spam”-webbplatser.
Interna länkar är som små dörrar som dina besökare kan använda för att navigera från en plats på din webbplats till en annan relevant del av din sida. Tänk dig att du besöker en webbsida som handlar om recept på maträtter. På en sida som handlar om vegetariska rätter kan du då lägga interna länkar till vegetariska recept. Detta underlättar både för dina besökare, men också för sökmotorer när de navigerar din sida.
Ett enkelt sätt att föreställa sig externa länkar är att se dem som rekommendationer från andra webbplatser. Om flera andra hemsidor “rekommenderar” din med hjälp av externa länkar ökar din trovärdighet som följd.
Lokal SEO handlar om att göra det enklare för folk att hitta företag och butiker i sitt närområde på nätet. Om du exempelvis erbjuder tjänster i Helsingborg eller andra specifika orter finns det ingen anledning att försöka synas i Stockholm eller ännu längre upp i landet. Då läggs istället fokus på att ditt företag ska ranka högst på dina tjänster i din stad.

Hör av dig!

Vi tror på att göra affärer på ett personligt sätt och skapa genuina relationer med våra kunder. Så om du vill ses över en kaffe och bara tjöta lite, är det mer än välkommet! Möten behöver inte alltid handla om statistik och siffror, utan kan lika gärna handla om att lära känna varandra bättre. Du är alltid välkommen till oss i Halmstad!

GVOMEDIA

Anders Lundquist

Anders har lång erfarenhet inom foto och tv-produktion. När han inte är ute i leriga fält med kameran syns han ofta stå i speakerbåset, skriva manus eller färgkorrigera filmer. När han ska flyga sätter han heder i att fullständigt fylla ett korsord – innan planet lyfter.

Filip Grgin

Filip är ständigt ivrig med att bidra med sitt filmperspektiv. Han har erfarenhet av visuellt berättande som regissör, fotograf och klippare. Filip är väldigt kreativ och sätter bildberättandet i fokus. Han har en omfattande portfolio som demonstrerar originalitet i allt såsom informationsfilm, utbildningsfilm, kortfilm och reklam. Filip har producerat musikvideos som setts mer än 3 miljoner gånger! Han är även en erkänd Ping-Pong mästare… inom familjeturneringarna.

Daniel Henriksson

Daniel har bakgrund som industridesigner, men tyckte det var roligare att göra 3D-filmer om produkterna än att räkna på hållfasthet och släppvinklar. Han kan trolla fram det mesta ur datorn, vare sig det är illustrationer, 2D-animerat eller 3D-renderat. Arbetar främst från kontorshotellet Ready4Work i Halmstad.

Mats Björklund

Mats har gjort film sedan tonåren och det har blivit hundratals filmer genom åren; kortfilmer, reklam, dokumentärer och informationsfilmer, som regissör/producent, reporter, fotograf och redigerare. Mats har även levererat filmer och reportage både till TV 4 och SVT.

Showreel

Sydvästlänken - Elens nya motorväg

Denna film beskriver Sydvästlänken, en ny högspänningsledning med både växelström och likström som sträcker sig 44 mil från Hallsberg till Hurva i Skåne.

Bron över Svindersviken

3D-animation som visar hur bron som förbinder Kvarnholmen med Nacka dras på plats

Dermatrisse

Animerad instruktionsfilm om hur man använder en tandbleknings-produkt

Varbergstunneln

En film som beskriver Västkustbanans nya sträckning under Varberg.

Marieholmstunneln – sänkning av tunneldel

Den första av tre sänkningar av Marieholmstunneln, en ny tunnel under Göra Älv.

Körkort i sommar

Film till Facebook-kampanj för att få körkortselever ska boka prov i god tid.

Har du koll?

Film till Facebook-kampanj för att få körkortselever att förebereda sig inför proven.

Vägen till körkort

Animerad film som går igenom det man behöver veta inför körprov och kunskapsprov.

Mats - Sveriges nya forskningssatellit

Mats är en ny forskningssatellit som ska skickas upp 2019 för att studera atmosfären.

Arlanda-regionen – Navet i Skandinavien

Denna film handlar om gemensamma prioriteringar av nödvändiga satsningar för att enas om en ny långsiktig plan för regional infrastruktur.

Västsvenska Paketet

En film som beskriver de olika delarna i Västsvenska Paketet, en stor infrastruktur-satsning i Göteborgsområdet.

Västlänken – Så minskar vi störningarna

2D-animerad film som tar upp störningar och åtgärder vid byggandet av en ny tågtunnel under centrala Göteborg

Så bygger vi Citybanan

Helt 3D-animerad film som i detalj beskriver det komplicerade byggandet av Citybanans Station Odenplan.

Citybanan (Kortversion)

Kort, visuell film om Citybanan från start till invigning.

Filmen om Citybanan

Slutfilmen som sammanfattar nära 10 års byggtid och dokumentation av Citybanan.

Blixtljuset

Rekryteringsfilm till smedjan Blixtljuset

Kreametern

Tillväxtverket skulle hålla en presentation om en rapport angående kreativa yrkesroller och hur de förändrats i Sverige. Vi gjorde en kreativ animerad film om rapporten.

Digitalisering i Haninge Kommun

Ny avloppstunnel från Bromma

En film som beskriver byggandet av en ny avloppstunnel från Bromma till Henriksdal, där allt avloppsvatten från Stockholm ska renas i framtiden.

Yrkesfilmer

Ny membranteknik i Henriksdal

Getingmidjan - brobyte 2019

Film som beskriver arbetet med bytet av Getingmidjans södra bro under avstängningen sommaren 2019.

Getingmidjan - brobyte 2020

Film som beskriver arbetet med bytet av Getingmidjans norra bro under avstängningen sommaren 2020.

Barnfetma - Den viktiga leken

En av 4 filmer som producerades i samverkan med ett forskningsprojekt om barnobesitas i Region Västernorrland. Filmerna behandlar saker som tallriksmodellen, kosthållning och sötsaker, inköp, motion, skärmtid och hur man kan stötta varandra inom familjen.

JUICE/PEP

Film som beskriver hur rymdsonden JUICE med svenska instrument ombord ska färdas till Jupiter och mäta strålning och analysera de stora ismånarna.

Mats - Sveriges nya forskningssatellit

Grafikreel 2021