Digital Marknadsföring

Syns i sökresultatet med SEO

GVO står för Good Vibes Only. Det är så vi jobbar med våra kunder, våra partners och vår marknadsföring.

POWERED BY SOCIALLITE ME

SEO för den som tänker långsiktigt

Sökmotoroptimering är en långsiktig investering. Se till att din sida hamnar högre upp i sökresultaten med hjälp av aktuellt innehåll och bra länkar.

SÖKMOTOROPTIMERAT INNEHÅLL

Sökmotoroptimerat innehåll är själva grundstenen för synlighet online. Genom att skräddarsy ditt innehåll med relevanta sökord och kvalitativ information signalerar du till sökmotorerna att din webbplats är en trovärdig och auktoritativ källa

LÄNKAR

Länkar är ryggraden i effektivt SEO-arbete. Genom att bygga och säkra relevanta länkar stärker du inte bara din webbplats auktoritet i sökmotorernas ögon, utan ökar också chansen att ranka högre i sökresultaten. Varje länk fungerar som en rekommendation och indikerar för sökmotorerna att din webbplats är värd att uppmärksamma, vilket i sin tur bidrar till långsiktig och hållbar synlighet online.

TEKNISK OPTIMERING

Teknisk SEO fungerar som den osynliga motorn för din digitala synlighet. Genom att optimera laddningstider, säkerhet, och struktur säkerställer du att sökmotorerna smidigt kan navigera och förstå din webbplats. Det innefattar också mobilsäkerhet, korrekt användning av metataggar och sitemaps – allt som gör din webbplats optimerad och lättåtkomlig för sökmotorerna

FAQ

SEO står för Search Engine Optimization (sökmotoroptimering), vilket är en process för att optimera en webbplats så att den rankas högre i sökmotorernas organiska (icke-betalda) resultat. Det är viktigt för din webbplats eftersom en hög placering i sökresultatet ökar synligheten för din webbplats och lockar potentiella besökare. Genom att optimera för relevanta söktermer och förbättra webbplatsens struktur och innehåll kan du attrahera mer trafik och öka chanserna för konverteringar.

  • Innehållskvalitet: Unikt, relevant och välskrivet innehåll rankas högt av sökmotorer.
  • Nyckelordsoptimering: Användningen av relevanta sökord på strategiska platser på webbplatsen och i innehållet är avgörande.
  • Länkbyggande: Kvalitativa och relevanta länkar från andra webbplatser till din webbplats bidrar till att stärka dess auktoritet.
  • Teknisk SEO: En välfungerande och lättillgänglig webbplatsstruktur, snabb sidbelastningstid och mobilanpassning är viktiga tekniska faktorer.
  • Användarupplevelse: En webbplats som erbjuder en positiv användarupplevelse med enkel navigation och relevant innehåll premieras av sökmotorer.

Tiden det tar att se resultat från en SEO-strategi varierar beroende på olika faktorer, inklusive konkurrenssituationen, webbplatsens nuvarande status och de genomförda optimeringsåtgärderna. Vanligtvis kan små förbättringar synas relativt snabbt, medan mer omfattande framsteg kan ta flera månader. SEO är en långsiktig satsning, och det är viktigt att vara tålmodig och fortsätta med kontinuerliga optimeringar för att upprätthålla och förbättra sökmotorrankingen över tid.

Vill du ha vår hjälp?

GVOMEDIA

Anders Lundquist

Anders har lång erfarenhet inom foto och tv-produktion. När han inte är ute i leriga fält med kameran syns han ofta stå i speakerbåset, skriva manus eller färgkorrigera filmer. När han ska flyga sätter han heder i att fullständigt fylla ett korsord – innan planet lyfter.

Filip Grgin

Filip är ständigt ivrig med att bidra med sitt filmperspektiv. Han har erfarenhet av visuellt berättande som regissör, fotograf och klippare. Filip är väldigt kreativ och sätter bildberättandet i fokus. Han har en omfattande portfolio som demonstrerar originalitet i allt såsom informationsfilm, utbildningsfilm, kortfilm och reklam. Filip har producerat musikvideos som setts mer än 3 miljoner gånger! Han är även en erkänd Ping-Pong mästare… inom familjeturneringarna.

Daniel Henriksson

Daniel har bakgrund som industridesigner, men tyckte det var roligare att göra 3D-filmer om produkterna än att räkna på hållfasthet och släppvinklar. Han kan trolla fram det mesta ur datorn, vare sig det är illustrationer, 2D-animerat eller 3D-renderat. Arbetar främst från kontorshotellet Ready4Work i Halmstad.

Mats Björklund

Mats har gjort film sedan tonåren och det har blivit hundratals filmer genom åren; kortfilmer, reklam, dokumentärer och informationsfilmer, som regissör/producent, reporter, fotograf och redigerare. Mats har även levererat filmer och reportage både till TV 4 och SVT.

Showreel

Sydvästlänken - Elens nya motorväg

Denna film beskriver Sydvästlänken, en ny högspänningsledning med både växelström och likström som sträcker sig 44 mil från Hallsberg till Hurva i Skåne.

Bron över Svindersviken

3D-animation som visar hur bron som förbinder Kvarnholmen med Nacka dras på plats

Dermatrisse

Animerad instruktionsfilm om hur man använder en tandbleknings-produkt

Varbergstunneln

En film som beskriver Västkustbanans nya sträckning under Varberg.

Marieholmstunneln – sänkning av tunneldel

Den första av tre sänkningar av Marieholmstunneln, en ny tunnel under Göra Älv.

Körkort i sommar

Film till Facebook-kampanj för att få körkortselever ska boka prov i god tid.

Har du koll?

Film till Facebook-kampanj för att få körkortselever att förebereda sig inför proven.

Vägen till körkort

Animerad film som går igenom det man behöver veta inför körprov och kunskapsprov.

Mats - Sveriges nya forskningssatellit

Mats är en ny forskningssatellit som ska skickas upp 2019 för att studera atmosfären.

Arlanda-regionen – Navet i Skandinavien

Denna film handlar om gemensamma prioriteringar av nödvändiga satsningar för att enas om en ny långsiktig plan för regional infrastruktur.

Västsvenska Paketet

En film som beskriver de olika delarna i Västsvenska Paketet, en stor infrastruktur-satsning i Göteborgsområdet.

Västlänken – Så minskar vi störningarna

2D-animerad film som tar upp störningar och åtgärder vid byggandet av en ny tågtunnel under centrala Göteborg

Så bygger vi Citybanan

Helt 3D-animerad film som i detalj beskriver det komplicerade byggandet av Citybanans Station Odenplan.

Citybanan (Kortversion)

Kort, visuell film om Citybanan från start till invigning.

Filmen om Citybanan

Slutfilmen som sammanfattar nära 10 års byggtid och dokumentation av Citybanan.

Blixtljuset

Rekryteringsfilm till smedjan Blixtljuset

Kreametern

Tillväxtverket skulle hålla en presentation om en rapport angående kreativa yrkesroller och hur de förändrats i Sverige. Vi gjorde en kreativ animerad film om rapporten.

Digitalisering i Haninge Kommun

Ny avloppstunnel från Bromma

En film som beskriver byggandet av en ny avloppstunnel från Bromma till Henriksdal, där allt avloppsvatten från Stockholm ska renas i framtiden.

Yrkesfilmer

Ny membranteknik i Henriksdal

Getingmidjan - brobyte 2019

Film som beskriver arbetet med bytet av Getingmidjans södra bro under avstängningen sommaren 2019.

Getingmidjan - brobyte 2020

Film som beskriver arbetet med bytet av Getingmidjans norra bro under avstängningen sommaren 2020.

Barnfetma - Den viktiga leken

En av 4 filmer som producerades i samverkan med ett forskningsprojekt om barnobesitas i Region Västernorrland. Filmerna behandlar saker som tallriksmodellen, kosthållning och sötsaker, inköp, motion, skärmtid och hur man kan stötta varandra inom familjen.

JUICE/PEP

Film som beskriver hur rymdsonden JUICE med svenska instrument ombord ska färdas till Jupiter och mäta strålning och analysera de stora ismånarna.

Mats - Sveriges nya forskningssatellit

Grafikreel 2021