Webbplats & E-handel

Behöver du en schysst webbplats eller e-handel? Vi designar och bygger skräddarsydda och digitala lösningar som lockar kunder och ökar försäljningen. Ta din närvaro online till nästa nivå med GVO!

Trött på att dina konkurrenter har en snyggare hemsida eller webbshop?

Den känslan har vi aldrig haft för vi vet vad som särskiljer en bra och en dålig butik. Vi gör din hemsida till snackisen på stan. GVO Media är specialiserade på att bygga professionella och användarvänliga webbshoppar. Vi har erfarenhet av att arbeta med olika plattformar och verktyg så som Shopify och Woocommerce.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och ta ditt företags hemsida och webbplats till nästa nivå!

Hemsidor i WordPress

Nästan hälften av alla hemsidor använder WordPress som sin plattform för att bygga sina hemsidor och webbshoppar. Varför? För att det är enkelt att använda och samtidigt erbjuder en imponerande funktionalitet som passar både mindre företag och större e-handelsprojekt.
0 %
0 %

Specialanpassad webbplats

Varje företag är unikt och har olika behov när det kommer till deras webbplats eller webbshop. Hos oss kan du få precis vad du behöver, oavsett om det är en enkel webbplats med grundläggande funktioner eller en avancerad webbshop med specialanpassningar och utökade funktioner.

Vi strävar efter att göra det så smidigt som möjligt för dig att hantera din webbshop. Vi erbjuder support för integrering av betalningslösningar, lagerhantering, orderhantering och andra viktiga funktioner som krävs för att skapa en framgångsrik e-handelsplattform.

Om du söker en pålitlig och effektiv lösning för din webbshop, är WooCommerce ett utmärkt val. Med dess flexibilitet och omfattande funktioner kan vi skapa en imponerande webbshop som möter dina mål och överträffar dina kunders förväntningar.

Tveka inte att kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att bygga en framgångsrik webbshop som tar ditt företag till nästa nivå. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans och skapa en fantastisk webbplats.

Hör av dig!

Vi tror på att göra affärer på ett personligt sätt och skapa genuina relationer med våra kunder. Så om du vill ses över en kaffe och bara tjöta lite, är det mer än välkommet! Vi tror att möten inte alltid behöver handla om statistik och siffror, utan kan lika gärna handla om att lära känna varandra bättre. 

GVOMEDIA