Timbanken - Digital marknadsföring utan bindningstid

För små och medelstora företag som strävar efter en kraftfull digital närvaro, introducerar vi stolt vår innovativa “Timbank”-tjänst. Med “Timbank” får du friheten att skapa din egen skräddarsydda marknadsföringsstrategi utan långvariga avtal. Vår flexibla modell ger dig möjligheten att köpa timmar som du kan fördela över olika digitala marknadsföringstjänster enligt ditt företags specifika behov.

Varför ska du välja "Timbank"?

Flexibilitet

Vi förstår att marknaden ständigt förändras och att ditt företags behov kan variera. Med “Timbank” har du förmågan att anpassa din marknadsföringsstrategi i realtid och på så sätt säkerställa att du alltid är steget före.

Kostnadseffektivt

“Timbank” är den ekonomiska lösningen för mindre och medelstora företag. Betala endast för de timmar du behöver, vilket ger dig en kostnadseffektiv möjlighet att utnyttja våra experttjänster utan bindningstid.

Anpassningsbart

Oavsett om du behöver hjälp med webbutveckling, Google Ads, SEO-optimering eller andra digitala marknadsföringstjänster, kan du enkelt använda dina “Timbank”-timmar för att täcka dina specifika krav.

Mindre Risk

Genom att eliminera långvariga bindningar minskar du risken och har friheten att utforska olika marknadsföringsstrategier och anpassa dig efter ditt företags utveckling.

Hur fungerar "Timbank"?

Steg 1

Kontakta oss för att diskutera dina behov och mål.

Steg 2

Vi hjälper dig att planera och köpa det antal timmar som passar dig bäst.

Steg 3

Du fördelar dina timmar över våra olika tjänster efter dina prioriteringar.

Steg 4

Vi arbetar tillsammans med dig för att leverera resultaten du strävar efter, med kontinuerlig uppföljning och justering.

Valfrihet som passar ditt företag

Vårt mål är att göra digital marknadsföring tillgängligt och smidigt för alla. Oavsett om du behöver en engångshjälp eller en pågående samarbetspartner, ger “Timbank” dig friheten att välja det som passar din verksamhet bäst.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om “Timbank”-tjänsten och hur den kan förvandla din digitala närvaro.

Fördelar med "Timbank" - Snabb, mångsidig och riskfri marknadsföring

På jakt efter snabb och anpassningsbar digital marknadsföring som verkligen levererar? “Timbank” är svaret för små och medelstora företag som vill ha exakt det dem behöver när dem behöver det. Vi tar bort hinder och öppnar dörrar till effektiv marknadsföring utan bindningstvång.

Direkt handling, omedelbara resultat

Vi förstår att tid är avgörande när det gäller marknadsföring. Med “Timbank” sätter vi igång omedelbart med att lösa problemen du står inför eller den hjälp du behöver. Ingen väntan på månadsslut, ingen lång process för att vänta på signerade avtal. Vi går direkt till kärnan och levererar snabba resultat.

Mångsidiga tjänster, oändliga möjligheter

Från support och hosting till SEO-optimering, AI-texter, sökordsanalyser och kampanjhantering – “Timbank” ger dig tillgång till en omfattande uppsättning tjänster som är avgörande för en framgångsrik digital närvaro. Våra experter är redo att guida dig genom varje steg på vägen till framgång.

Upptäck vilka vi är, helt riskfritt

Ingen företagsrelation ska vara en enkelriktad gata. “Timbank” ger dig möjligheten att testa våra tjänster och lära känna oss innan du tar större ekonomiska steg. Det är som att öppna dörren till vår expertis och erfarenhet utan att behöva oroa dig för stora risker.

Verkliga fall, verkliga resultat

Vi har sett “Timbank” göra skillnad för företag på olika nivåer. Tänk dig ett scenario där din hemsida kraschar – snabbt tar du kontakt med oss och vi identifierar och löser problemet innan det leder till större skada. Eller ett annat exempel: Du har lagt upp Google Ads-annonser, men försäljningen uteblir. Med vår expertis kan vi skapa attraktiva annonstexter som ökar konverteringarna och driver affärstillväxt.

Med “Timbank” tar vi ditt företags marknadsföring till nya höjder, med precision och utan risk. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål, en anpassningsbar och effektiv lösning som fungerar för ditt företag.

Frågor & svar om Timbanken

“Timbank” är vår innovativa tjänst som låter dig köpa timmar för digital marknadsföring, utan att vara bunden till långvariga avtal. Du kan använda dessa timmar för olika tjänster som webbutveckling, Google Ads, SEO-optimering mm.

Du väljer antalet timmar du vill köpa och kan sedan fördela dem över olika tjänster enligt ditt behov. Vårt team hjälper dig att planera och utföra de önskade marknadsföringsaktiviteterna.

Absolut! Du kan använda dina timmar för olika tjänster efter dina behov. Det ger dig flexibilitet att anpassa din digitala strategi när det behövs.

Vårt team kommer att guida dig baserat på dina mål och behov. Vi hjälper dig att bedöma hur många timmar som kan vara lämpliga för att nå dina marknadsföringsmål.

Självklart! Om du behöver mer tid för att stärka din digitala närvaro kan du enkelt köpa fler timmar när som helst.

Du har friheten att använda dina timmar för olika tjänster som vi erbjuder. Vi hjälper dig att optimera användningen för bästa resultat.

Ja, du kan överföra outnyttjade timmar till nästa period, så du behöver aldrig oroa dig för att förlora värdefull marknadsföringstid.
När du har köpt dina timmar kan du enkelt kontakta oss för att boka de tjänster du behöver. Vi schemalägger och utför arbetet enligt dina önskemål.
Ja, “Timbank” kan också användas för akuta projekt och snabba ändringar i din marknadsstrategi. Vi är här för att ge dig den flexibilitet du behöver.
Kontakta oss genom formuläret nedan för att diskutera dina behov och mål. Vi kommer att guida dig genom processen och se till att du får ut mesta möjliga av “Timbank”-tjänsten.

Hör av dig!

Vi tror på att göra affärer på ett personligt sätt och skapa genuina relationer med våra kunder. Så om du vill ses över en kaffe och bara tjöta lite, är det mer än välkommet! Möten behöver inte alltid handla om statistik och siffror, utan kan lika gärna handla om att lära känna varandra bättre. 

GVOMEDIA