SEO - Analys

Är du inte redo för att inleda ett längre samarbete med SEO? Kanske har du någon inhouse som kan ta på sig det ansvaret? GVO Media vill vara tillmötesgående och därför erbjuder vi även en fullständig SEO Analys av din hemsida.

Vad är en SEO - analys?

En SEO-analys är en djupgående granskning av din webbplats och hur den presterar i sökmotorerna. Genom att använda olika verktyg och metoder, såsom sökordsanalys, tekniskanalys, innehållsanalys, länkprofilgranskaning och mycket mycket mer, kan en SEO-analys identifiera styrkor och svagheter på din webbplats som påverkar dess förmåga att ranka högt i sökmotorer resultaten.

Googlingar per dag

Varje dag görs det cirka 55 miljoner Googlingar och om ditt företag inte syns i resultaten går du miste om en stor potential av kunder. Just nu leker din hemsida kurragömma. Ditt företag gömmer sig och potentiella kunder söker. Men om du inte dyker upp i deras sökresultat är leken över innan den ens har börjat.
0
0

Ta första steget med en analys?

Vår SEO-analys ger dig en detaljerad rapport som visar hur din webbplats presterar och vilka åtgärder som behövs för att förbättra din sökmotoroptimering. Det ger dig också en grundlig förståelse för de viktigaste faktorerna som påverkar din webbplats ranking och synlighet. Det bästa med vår analys är att du enkelt och kostnadseffektivt kan förbättra din webbplats, utan att du behöver binda upp dig på ett längre avtal. Du får en konkret plan med åtgärder som du kan genomföra på egen hand, tillsammans med din webbutvecklare eller med hjälp av GVO Media.

Är du redo? Det är vi!

Första steget till att förbättra din sökmotoroptimering, öka din synlighet och trafik från sökmotorerna är en SEO Analys. Kontakta oss för att beställa en skräddarsydd analys av din webbplats och därmed ta din webbplats till nästa nivå.

Pssst.. Om du är intresserad av ett längre seo samarbete för att VERKLIGEN göra skillnad tillsammans med en av våra specialister så stryker vi uppläggningsavgiften vid genomförd analys.

Hör av dig!

Vi tror på att göra affärer på ett personligt sätt och skapa genuina relationer med våra kunder. Så om du vill ses över en kaffe och bara tjöta lite, är det mer än välkommet! Vi tror att möten inte alltid behöver handla om statistik och siffror, utan kan lika gärna handla om att lära känna varandra bättre. 

GVOMEDIA