SEO - Analys

Är du inte redo för att inleda ett längre samarbete med SEO? Kanske har du någon inhouse som kan ta på sig det ansvaret? GVO Media vill vara tillmötesgående och därför erbjuder vi även en fullständig SEO Analys av din hemsida.

Vad är en SEO - analys?

En SEO-analys är en djupgående granskning av din webbplats och hur den presterar i sökmotorerna. Genom att använda olika verktyg och metoder, såsom sökordsanalys, tekniskanalys, innehållsanalys, länkprofilgranskaning och mycket mycket mer, kan en SEO-analys identifiera styrkor och svagheter på din webbplats som påverkar dess förmåga att ranka högt i sökmotorer resultaten.

Googlingar per dag

Varje dag görs det cirka 55 miljoner Googlingar och om ditt företag inte syns i resultaten går du miste om en stor potential av kunder. Just nu leker din hemsida kurragömma. Ditt företag gömmer sig och potentiella kunder söker. Men om du inte dyker upp i deras sökresultat är leken över innan den ens har börjat.
0
0

Ta första steget med en analys?

Vår SEO-analys ger dig en detaljerad rapport som visar hur din webbplats presterar och vilka åtgärder som behövs för att förbättra din sökmotoroptimering. Det ger dig också en grundlig förståelse för de viktigaste faktorerna som påverkar din webbplats ranking och synlighet. Det bästa med vår analys är att du enkelt och kostnadseffektivt kan förbättra din webbplats, utan att du behöver binda upp dig på ett längre avtal. Du får en konkret plan med åtgärder som du kan genomföra på egen hand, tillsammans med din webbutvecklare eller med hjälp av GVO Media.

Är du redo? Det är vi!

Första steget till att förbättra din sökmotoroptimering, öka din synlighet och trafik från sökmotorerna är en SEO Analys. Kontakta oss för att beställa en skräddarsydd analys av din webbplats och därmed ta din webbplats till nästa nivå.

Pssst.. Om du är intresserad av ett längre seo samarbete för att VERKLIGEN göra skillnad tillsammans med en av våra specialister så stryker vi uppläggningsavgiften vid genomförd analys.

Hör av dig!

Vi tror på att göra affärer på ett personligt sätt och skapa genuina relationer med våra kunder. Så om du vill ses över en kaffe och bara tjöta lite, är det mer än välkommet! Vi tror att möten inte alltid behöver handla om statistik och siffror, utan kan lika gärna handla om att lära känna varandra bättre. 

GVOMEDIA

Anders Lundquist

Anders har lång erfarenhet inom foto och tv-produktion. När han inte är ute i leriga fält med kameran syns han ofta stå i speakerbåset, skriva manus eller färgkorrigera filmer. När han ska flyga sätter han heder i att fullständigt fylla ett korsord – innan planet lyfter.

Filip Grgin

Filip är ständigt ivrig med att bidra med sitt filmperspektiv. Han har erfarenhet av visuellt berättande som regissör, fotograf och klippare. Filip är väldigt kreativ och sätter bildberättandet i fokus. Han har en omfattande portfolio som demonstrerar originalitet i allt såsom informationsfilm, utbildningsfilm, kortfilm och reklam. Filip har producerat musikvideos som setts mer än 3 miljoner gånger! Han är även en erkänd Ping-Pong mästare… inom familjeturneringarna.

Daniel Henriksson

Daniel har bakgrund som industridesigner, men tyckte det var roligare att göra 3D-filmer om produkterna än att räkna på hållfasthet och släppvinklar. Han kan trolla fram det mesta ur datorn, vare sig det är illustrationer, 2D-animerat eller 3D-renderat. Arbetar främst från kontorshotellet Ready4Work i Halmstad.

Mats Björklund

Mats har gjort film sedan tonåren och det har blivit hundratals filmer genom åren; kortfilmer, reklam, dokumentärer och informationsfilmer, som regissör/producent, reporter, fotograf och redigerare. Mats har även levererat filmer och reportage både till TV 4 och SVT.

Showreel

Sydvästlänken - Elens nya motorväg

Denna film beskriver Sydvästlänken, en ny högspänningsledning med både växelström och likström som sträcker sig 44 mil från Hallsberg till Hurva i Skåne.

Bron över Svindersviken

3D-animation som visar hur bron som förbinder Kvarnholmen med Nacka dras på plats

Dermatrisse

Animerad instruktionsfilm om hur man använder en tandbleknings-produkt

Varbergstunneln

En film som beskriver Västkustbanans nya sträckning under Varberg.

Marieholmstunneln – sänkning av tunneldel

Den första av tre sänkningar av Marieholmstunneln, en ny tunnel under Göra Älv.

Körkort i sommar

Film till Facebook-kampanj för att få körkortselever ska boka prov i god tid.

Har du koll?

Film till Facebook-kampanj för att få körkortselever att förebereda sig inför proven.

Vägen till körkort

Animerad film som går igenom det man behöver veta inför körprov och kunskapsprov.

Mats - Sveriges nya forskningssatellit

Mats är en ny forskningssatellit som ska skickas upp 2019 för att studera atmosfären.

Arlanda-regionen – Navet i Skandinavien

Denna film handlar om gemensamma prioriteringar av nödvändiga satsningar för att enas om en ny långsiktig plan för regional infrastruktur.

Västsvenska Paketet

En film som beskriver de olika delarna i Västsvenska Paketet, en stor infrastruktur-satsning i Göteborgsområdet.

Västlänken – Så minskar vi störningarna

2D-animerad film som tar upp störningar och åtgärder vid byggandet av en ny tågtunnel under centrala Göteborg

Så bygger vi Citybanan

Helt 3D-animerad film som i detalj beskriver det komplicerade byggandet av Citybanans Station Odenplan.

Citybanan (Kortversion)

Kort, visuell film om Citybanan från start till invigning.

Filmen om Citybanan

Slutfilmen som sammanfattar nära 10 års byggtid och dokumentation av Citybanan.

Blixtljuset

Rekryteringsfilm till smedjan Blixtljuset

Kreametern

Tillväxtverket skulle hålla en presentation om en rapport angående kreativa yrkesroller och hur de förändrats i Sverige. Vi gjorde en kreativ animerad film om rapporten.

Digitalisering i Haninge Kommun

Ny avloppstunnel från Bromma

En film som beskriver byggandet av en ny avloppstunnel från Bromma till Henriksdal, där allt avloppsvatten från Stockholm ska renas i framtiden.

Yrkesfilmer

Ny membranteknik i Henriksdal

Getingmidjan - brobyte 2019

Film som beskriver arbetet med bytet av Getingmidjans södra bro under avstängningen sommaren 2019.

Getingmidjan - brobyte 2020

Film som beskriver arbetet med bytet av Getingmidjans norra bro under avstängningen sommaren 2020.

Barnfetma - Den viktiga leken

En av 4 filmer som producerades i samverkan med ett forskningsprojekt om barnobesitas i Region Västernorrland. Filmerna behandlar saker som tallriksmodellen, kosthållning och sötsaker, inköp, motion, skärmtid och hur man kan stötta varandra inom familjen.

JUICE/PEP

Film som beskriver hur rymdsonden JUICE med svenska instrument ombord ska färdas till Jupiter och mäta strålning och analysera de stora ismånarna.

Mats - Sveriges nya forskningssatellit

Grafikreel 2021