Grabbarna på GVO

Historian om GVO

Hampus Rosencranz och Petter Paulsson var med från starten då företaget i sin första form grundades 2021. Vi har sedan start varit en grupp med stort intresse för långsiktiga samarbeten och att skapa resultat. Med en gemensam kunskap och erfarenhet inom både marknadsföring och försäljning såg vi en möjlighet att kunna använda våra kompetenser i praktiken för att hjälpa andra företagare lyckas nå nya nivåer av deras verksamhet. Med ryggsäcken fylld med kunskap av vad som både fungerar och framförallt vad som inte fungerar inom sälj och marknadsföring kan vi med största säkerhet säga att vi vet vad vi gör!

Experter inhouse

Varför ska du bli vår partner?

GVO står kort och gott för “Good Vibes Only”. Vår vision går hand i hand med vårt namn – att skapa långsiktiga samarbeten som genererar Good Vibes i allt från i telefonsamtal, i mötesrummet och framförallt i resultatet, från start till mål.

För oss är det viktigt att kunna vara professionella samtidigt som vi vill ta lite avstånd från den tighta slipsen och pressveck.

Petter Paulsson

Hej där! Petter Paulsson heter jag, grundare av GVO Media. Mitt mål är att på ett eller flera sätt skapa magi för ditt varumärke. Jag tror på att bryta mönster och hitta kreativa lösningar, samtidigt som vi har kul på vägen är receptet till ett lyckat samarbete. När jag inte gräver i sökord eller hur dina konkurrenter syns på sökmotorer hittar ni mig på tennisbanan. Hör av dig för diskutera hur vi kan hjälpa just dig.

Hampus Rosencranz

Tja! Mitt namn är Hampus Rosencranz och tillsammans med Petter grundade vi GVO Media i slutet av 2021. Resultat, driven och lösningsorienterad är tre ord som används för att beskriva mig. I åtta år har jag jobbat i olika kanaler inom försäljning och marknadsföring, med den erfarenheten vet jag vad som krävs för att nå riktiga resultat. Min telefon och inkorg är alltid öppen för antingen möte eller ett kallbad med bastu.

Hör av dig!

Vi tror på att göra affärer på ett personligt sätt och skapa genuina relationer med våra kunder. Så om du vill ses över en kaffe och bara tjöta lite, är det mer än välkommet! Möten behöver inte alltid handla om statistik och siffror, utan kan lika gärna handla om att lära känna varandra bättre. 

GVOMEDIA