Google Ads Halmstad

Låt inte dina konkurrenter ta över Google-resultaten – Vi hjälper dig från Halmstad att maximera din närvaro på Google Ads så att du inte går miste om potentiella kunder!

Varför ska du jobba med Google Ads?

GVO Media är specialister på att hjälpa ditt företag att få ut mesta möjliga av Google Ads i Halmstad. Statistiken visar att majoriteten av all aktivitet på internet börjar med en sökning på Google. Företag som aktivt använder Google Ads kan öka sin synlighet och attrahera potentiella kunder i en stad med hög konkurrens som Halmstad. Detta är en av många anledningar till varför det är så viktigt att ha en väl genomtänkt Google Ads-strategi.

Generera trafik och potentiella kunder till din webbplats

Att generera trafik och potentiella kunder till din webbplats är av avgörande betydelse för att din online-närvaro ska vara framgångsrik. Med rätt strategier och verktyg kan du locka intresserade besökare som kan omvandlas till betalande kunder. Google Ads kan användas för att snabbt nå ut till potentiella kunder genom betalda annonser. Genom att skapa noggrant utformade annonser och rikta dem mot din målgrupp kan du öka chanserna att potentiella kunder klickar på dina annonser och besöker din webbplats.

Halmstad-sökningar per månad

Varje månad görs det cirka 1 023 950 Googlingar relaterade till Halmstad. Om ditt företag inte syns i dessa sökresultat går du miste om en betydande mängd potentiella kunder. Just nu leker din hemsida kurragömma. Ditt företag gömmer sig när potentiella kunder söker efter er. Dyker ni inte upp i deras sökresultat är leken över innan den ens har börjat!
0
0

Arbeta med en transparent Google Ads-byrå från Halmstad

GVO är experter på Google Ads och använder de senaste och mest effektiva strategierna för att generera trafik och potentiella kunder till din webbplats. Transparens är en grundpelare inom GVO och vi arbetar väldigt tätt tillsammans med våra partners för att förstå deras behov och skapa en skräddarsydd Google Ads-strategi som passar just deras företag och bransch.

Vi erbjuder en rad olika delar inom betald annonsering, i de fall du enbart behöver hjälp med specifika delar. Allt från varumärkesbyggande annonsering till konverteringsdrivande annonsering för e-handlare. I slutändan är vårt mål att se till att dina Google Ads-annonser har bästa möjliga förutsättningar att konkurrera med andra företag i Halmstad. Vi anpassar våra tjänster efter dina önskemål.

Vi levererar regelbundet rapporter och analyser som visar hur dina annonser presterar på Google, och hur vår Google Ads-strategi hjälper dig att nå dina mål.

Ingen minns en fegis, och ingen minns ett företag på sida 2

Hur ser ett Google Ads-samarbete ut med oss?

Inledande möte
Vi inleder med en grundlig diskussion om din webbplats och dess potential. Vad är dina mål med din webbplats? Genom att noggrant lyssna och förstå dina behov kan vi skapa en skräddarsydd strategi som är inriktad på att förbättra din synlighet och konvertering med Google Ads.

Analyser
Vi genomför en djupgående analys av sökord och konkurrens inom din bransch för att identifiera de mest effektiva och relevanta strategierna för att nå ut till din målgrupp på rätt sätt och med rätt intention. Beroende på hur konkurrensen ser ut och vad slutmålet är så kan olika typer av annonser och strategier vara avgörande för att nå ut på rätt sätt och göra annonseringen lönsam.

Actionplan
Nu är det dags att utforma en handlingsplan som tydligt definierar våra mål och de åtgärder vi kommer att vidta för att optimera dina Google Ads-annonser.

Arbete & kommunikation
Vi sätter igång med att implementera vår handlingsplan och övervaka noggrant kampanjernas framsteg. Vi upprätthåller regelbunden kontakt med dig för att hålla dig uppdaterad om resultaten och diskutera eventuella nya idéer och strategier. Genom en öppen och kontinuerlig kommunikation kan vi tillsammans maximera våra insatser och uppnå de bästa resultaten på Google Ads.

SEM-lexikon

Det finns många begrepp som slängs runt när folk pratar om SEM men vad betyder dessa på svenska?

Sökannonser är annonser som visas i sökmotorernas sökresultat när en användare söker efter specifika sökord på Google. Annonsören betalar för att synas när användaren söker efter relevanta söktermer. Sökannonser används för att öka trafiken till en webbplats, öka försäljning och förbättra synligheten i sökmotorer.

Displayannonser är annonser som visas på olika webbplatser i form av bannerannonser, pop-ups eller andra grafiska annonser. Annonsören betalar för att synas på en webbplats eller nätverk av webbplatser. Displayannonser används för att öka varumärkesmedvetenhet och synlighet, generera trafik till webbplatsen och öka försäljning.

Shoppingannonser är annonser som visas högst upp i sökresultaten när en användare söker efter specifika produkter. Annonsen kommer med bild, pris och andra relevanta attribut kring produkterna som annonsören erbjuder. Annonsören betalar för att synas när användaren söker efter relevanta produkter. Shoppingannonser används för att öka försäljning och synlighet för produkter online.

Remarketing är en teknik som används för att rikta annonser till personer som tidigare har besökt en webbplats. Annonsören skapar annonser som visas för personer som tidigare har besökt webbplatsen.
Remarketing används för att öka konverteringar, återfå tidigare besökare och öka varumärkesmedvetenhet.

Hör av dig!

Vi tror på att göra affärer på ett personligt sätt och skapa genuina relationer med våra kunder. Så om du vill ses över en kaffe och bara tjöta lite, är det mer än välkommet! Möten behöver inte alltid handla om statistik och siffror, utan kan lika gärna handla om att lära känna varandra bättre. Du är alltid välkommen till oss i Halmstad!

GVOMEDIA

Anders Lundquist

Anders har lång erfarenhet inom foto och tv-produktion. När han inte är ute i leriga fält med kameran syns han ofta stå i speakerbåset, skriva manus eller färgkorrigera filmer. När han ska flyga sätter han heder i att fullständigt fylla ett korsord – innan planet lyfter.

Filip Grgin

Filip är ständigt ivrig med att bidra med sitt filmperspektiv. Han har erfarenhet av visuellt berättande som regissör, fotograf och klippare. Filip är väldigt kreativ och sätter bildberättandet i fokus. Han har en omfattande portfolio som demonstrerar originalitet i allt såsom informationsfilm, utbildningsfilm, kortfilm och reklam. Filip har producerat musikvideos som setts mer än 3 miljoner gånger! Han är även en erkänd Ping-Pong mästare… inom familjeturneringarna.

Daniel Henriksson

Daniel har bakgrund som industridesigner, men tyckte det var roligare att göra 3D-filmer om produkterna än att räkna på hållfasthet och släppvinklar. Han kan trolla fram det mesta ur datorn, vare sig det är illustrationer, 2D-animerat eller 3D-renderat. Arbetar främst från kontorshotellet Ready4Work i Halmstad.

Mats Björklund

Mats har gjort film sedan tonåren och det har blivit hundratals filmer genom åren; kortfilmer, reklam, dokumentärer och informationsfilmer, som regissör/producent, reporter, fotograf och redigerare. Mats har även levererat filmer och reportage både till TV 4 och SVT.

Showreel

Sydvästlänken - Elens nya motorväg

Denna film beskriver Sydvästlänken, en ny högspänningsledning med både växelström och likström som sträcker sig 44 mil från Hallsberg till Hurva i Skåne.

Bron över Svindersviken

3D-animation som visar hur bron som förbinder Kvarnholmen med Nacka dras på plats

Dermatrisse

Animerad instruktionsfilm om hur man använder en tandbleknings-produkt

Varbergstunneln

En film som beskriver Västkustbanans nya sträckning under Varberg.

Marieholmstunneln – sänkning av tunneldel

Den första av tre sänkningar av Marieholmstunneln, en ny tunnel under Göra Älv.

Körkort i sommar

Film till Facebook-kampanj för att få körkortselever ska boka prov i god tid.

Har du koll?

Film till Facebook-kampanj för att få körkortselever att förebereda sig inför proven.

Vägen till körkort

Animerad film som går igenom det man behöver veta inför körprov och kunskapsprov.

Mats - Sveriges nya forskningssatellit

Mats är en ny forskningssatellit som ska skickas upp 2019 för att studera atmosfären.

Arlanda-regionen – Navet i Skandinavien

Denna film handlar om gemensamma prioriteringar av nödvändiga satsningar för att enas om en ny långsiktig plan för regional infrastruktur.

Västsvenska Paketet

En film som beskriver de olika delarna i Västsvenska Paketet, en stor infrastruktur-satsning i Göteborgsområdet.

Västlänken – Så minskar vi störningarna

2D-animerad film som tar upp störningar och åtgärder vid byggandet av en ny tågtunnel under centrala Göteborg

Så bygger vi Citybanan

Helt 3D-animerad film som i detalj beskriver det komplicerade byggandet av Citybanans Station Odenplan.

Citybanan (Kortversion)

Kort, visuell film om Citybanan från start till invigning.

Filmen om Citybanan

Slutfilmen som sammanfattar nära 10 års byggtid och dokumentation av Citybanan.

Blixtljuset

Rekryteringsfilm till smedjan Blixtljuset

Kreametern

Tillväxtverket skulle hålla en presentation om en rapport angående kreativa yrkesroller och hur de förändrats i Sverige. Vi gjorde en kreativ animerad film om rapporten.

Digitalisering i Haninge Kommun

Ny avloppstunnel från Bromma

En film som beskriver byggandet av en ny avloppstunnel från Bromma till Henriksdal, där allt avloppsvatten från Stockholm ska renas i framtiden.

Yrkesfilmer

Ny membranteknik i Henriksdal

Getingmidjan - brobyte 2019

Film som beskriver arbetet med bytet av Getingmidjans södra bro under avstängningen sommaren 2019.

Getingmidjan - brobyte 2020

Film som beskriver arbetet med bytet av Getingmidjans norra bro under avstängningen sommaren 2020.

Barnfetma - Den viktiga leken

En av 4 filmer som producerades i samverkan med ett forskningsprojekt om barnobesitas i Region Västernorrland. Filmerna behandlar saker som tallriksmodellen, kosthållning och sötsaker, inköp, motion, skärmtid och hur man kan stötta varandra inom familjen.

JUICE/PEP

Film som beskriver hur rymdsonden JUICE med svenska instrument ombord ska färdas till Jupiter och mäta strålning och analysera de stora ismånarna.

Mats - Sveriges nya forskningssatellit

Grafikreel 2021